Tomorrow's the day


It was us against them all

ledsen - mindre ledsen - mår bra - peppad - lycklig - euforisk - cp-lycklig
Det är på rätt väg

bildlös

Hade tänkt att ta en bild till detta fina inlägget. Men tyvärr så ville inte min webkamera samarbeta med mitt ansikte så jag struntade i det.
Och nu i och med att det inte blev någon bild tänkte jag skriva en sak eller två om mitt liv just nu.
Jag kan ju börja med att det var första skoldagen idag, tror nästan att det faktumet förklarar min huvudvärk at the moment. Visst det är väl kul att träffa alla igen, få lite rutin på dagarna (läs inte sova till kvart i två....), och göra något vettigt för en gångs skull, men det hade varit skönt med några veckors...... eller månaders lov till..... Men ärligt talat vem ser fram emot typ tre timmars tyska en tisdagmorgon?? Inte jag i alla fall. Sen är det kanske inte världens bästa timing att jag missar den första historialektionen på fredag i och med att vi åker till STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCKHOLM och ska hjälpa My flytta in, men vem är jag att klaga egentligen?
Nu känner jag att jag fick lite skrivtorka och intekommer på något mer att skriva så grattis till den som lyckades skumma igenom hela texten och bättre lycka nästa gång till dig som inte.

you can run away with me - anytime you want

Min syster flyttar till Stockholm på fredag .

I'm gonna get you back

Jag är livrädd. Jag är inte redo. Jag klarar inte av att tänka på döden. Det är för jobbigt.
Men en bit in på natten kan jag inte att undvika att tänka på döden och vad den har gjort mot mig. Döden bara tar och tar men ger aldrig tillbaka.
Det är det värsta, det ständiga givandet och tagandet. Det blir aldrig någon riktig balans mellan döden och människorna. Döden kommer alltid vinna. Det spelar ingen roll vad du gör, döden hinner alltid ikapp till slut.
Man kan lura den och undkomma men i slutändan slipper ingen, vissa har större tur än andra.

when the light hits your eyes

just tonight
Jag tänker på det roliga i livet, det går faktiskt rätt bra nu. Men har tyvärr en känsla av att det inte kommer vara allt för länge, men jag fortsätter vara så positiv jag kan vara. Det är liksom det enda man kan göra ibland, vara positiv. Jag ska egentligen vara glad över allt jag har. Nu har jag de bästa vänner jag någonsin haft, jag har nyss slutat mitt sommarjobb som har gett en del på banken och en underbar familj. Och trots att jag verkligen avskyr deras ståndpunkter som de lever efter vet jag att de lever efter dem för min och mina systrars skull, jag vet det. Men det är svårt att förstå det när dessa ståndpunkterna, nästan alltid känns det som,  står i vägen för mig att leva mitt liv som jag vill leva det.
Ja ni vet vad man säger tur i spel, otur i kärlek. Kan detta ha något att göra att jag vann "vändtiacupen" jag, Matilda och Emelia hade härom natten?

it's okay to not be okay

imorgon sticker jag till morfar för att fiska kräftor . just like old times ♥

safe with me

jag vet inte riktigt hur mycket mer an detta jag kan ta.

han säger det alla tänker

sitter och lyssnar på håkan, det var längesen. Det var detta också.

who will love you, who will fight?

johanna förra sommaren

RSS 2.0